Ніж Сантоку 110 SH
Чому краще купувати у нас?
Ми є офіційним інтернет-магазином ТM «GROSSMAN», а це означає - наявність найширшого асортименту нашої продукції. Наші клієнти завжди першими дізнаються про надходження нового товару, а також можуть зробити попереднє замовлення товару, якого на даний момент немає в наявності.
Наявність товару на нашому сайті, його характеристики і ціна завжди актуальні.
Індивідуальний підхід до кожного покупця. Постійно діючі знижки, акції і бонуси вже з першої покупки!
Ретельна перевірка кожної одиниці товару перед відправкою .
Гарантований обмін або повернення товару при виявленні прихованих дефектів.
Відправка товару в максимально короткі терміни (в день замовлення або на наступного дня).
Безкоштовна доставка від 1000,0 грн за умови повної передоплати .
Можливість покупки без передоплати (оплата при отриманні).
Можливість швидкої покупки «в один клік». Ми з Вами зв'яжемося і оформимо замовлення.
Ножи
Виробник | Grossman |
---|---|
Призначення | Для нарізки та оброблення |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Марка сталі леза | 1.4116 |
Твердість, HRC | 55 |
Маса, гр | 188 |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Общая длина, мм | 296 |
Довжина рукояті, мм | 126 |
Довжина клинка, мм | 170 |
Товщина клинка, мм | 1.9 |
Упаковка | Пластиковый кейс |
GROSSMAN пропонує вам якісні кухонні ножі із серії Sashimi
Всі ножі серії GROSSMAN Sashimi отримали свою назву не просто так. Вони дійсно виконані у дизайні, характерному для японських кухонних ножів. А значить, їх відрізняє витончений лаконічний стиль та практичність.
Особливо привертають увагу характерні «японські» рукояті. Їхні обриси – плід практичного досвіду поколінь кухарів.
Незважаючи на всі досягнення сучасних дизайнерів, саме така лаконічна форма досі є найбільш зручною для рук більшості користувачів.
Що таке ніж сантоку і для чого він потрібен?
Сантоку – японський аналог шеф-ножа. Він легший, коротший і трохи простіший у використанні. Сантоку гарний для:
- подрібнення зелені;
- нарізання овочів та фруктів;
- нарізання сиру;
- особливо ефективний цей ніж у роботі з морепродуктами.