Ніж сантоку 040 CL
Чому краще купувати у нас?
Ми є офіційним інтернет-магазином ТM «GROSSMAN», а це означає - наявність найширшого асортименту нашої продукції. Наші клієнти завжди першими дізнаються про надходження нового товару, а також можуть зробити попереднє замовлення товару, якого на даний момент немає в наявності.
Наявність товару на нашому сайті, його характеристики і ціна завжди актуальні.
Індивідуальний підхід до кожного покупця. Постійно діючі знижки, акції і бонуси вже з першої покупки!
Ретельна перевірка кожної одиниці товару перед відправкою .
Гарантований обмін або повернення товару при виявленні прихованих дефектів.
Відправка товару в максимально короткі терміни (в день замовлення або на наступного дня).
Безкоштовна доставка від 1000,0 грн за умови повної передоплати .
Можливість покупки без передоплати (оплата при отриманні).
Можливість швидкої покупки «в один клік». Ми з Вами зв'яжемося і оформимо замовлення.
Ножи
Виробник | Grossman |
---|---|
Призначення | Для нарізки та оброблення |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Марка сталі леза | 1.4116 |
Твердість, HRC | 55 |
Маса, гр | 189 |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Общая длина, мм | 310 |
Довжина рукояті, мм | 130 |
Довжина клинка, мм | 180 |
Товщина клинка, мм | 2.6 |
Упаковка | Блистер |
GROSSMAN пропонує вам якісні кухонні ножі із серії Classic
Кухонні ножі серії GROSSMAN Classic дійсно виглядають як класичні європейські кухонні ножі. Їхня конструкція надійна, випробувана століттями експлуатації. Вже сторіччя тому європейські кухарі використовували на своїх кухнях ножі подібної конструкції.
Клинки ножів серії Classic виготовлені із сучасної високовуглецевої нержавіючої сталі 1.4116 від німецького концерну TussenKrupp AG.
Ножі із серії GROSSMAN Classic – класичні зовні та дуже сучасні по суті, відмінно підійдуть як для професійної, так і для домашньої кухні.
Що таке ніж сантоку і для чого він потрібен?
Сантоку – японський аналог шеф-ножа. Він легший, коротший і трохи простіший у використанні. Сантоку гарний для:
- подрібнення зелені;
- нарізання овочів та фруктів;
- нарізання сиру;
- особливо ефективний цей ніж у роботі з морепродуктами.