Ніж для очищення фруктів та овочів 051 EP
Чому краще купувати у нас?
Ми є офіційним інтернет-магазином ТM «GROSSMAN», а це означає - наявність найширшого асортименту нашої продукції. Наші клієнти завжди першими дізнаються про надходження нового товару, а також можуть зробити попереднє замовлення товару, якого на даний момент немає в наявності.
Наявність товару на нашому сайті, його характеристики і ціна завжди актуальні.
Індивідуальний підхід до кожного покупця. Постійно діючі знижки, акції і бонуси вже з першої покупки!
Ретельна перевірка кожної одиниці товару перед відправкою .
Гарантований обмін або повернення товару при виявленні прихованих дефектів.
Відправка товару в максимально короткі терміни (в день замовлення або на наступного дня).
Безкоштовна доставка від 1000,0 грн за умови повної передоплати .
Можливість покупки без передоплати (оплата при отриманні).
Можливість швидкої покупки «в один клік». Ми з Вами зв'яжемося і оформимо замовлення.
Ножи
Виробник | Grossman |
---|---|
Призначення | Для нарізки та оброблення |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Марка сталі леза | 1.4116 |
Твердість, HRC | 55 |
Маса, гр | 61 |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Общая длина, мм | 200 |
Довжина рукояті, мм | 105 |
Довжина клинка, мм | 95 |
Товщина клинка, мм | 2.1 |
Упаковка | Пластиковый кейс |
GROSSMAN пропонує вам якісні кухонні ножі із серії Elite Pro
Кухонні ножі із серії Elite Pro відрізняються класичним дизайном: надійний прямий клинок, міцна рукоять з пари накладок і надійного сталевого хвостовика.
Добротна німецька нержавіюча сталь 1.4116 точно не підведе.
Для чого потрібен ніж для очищення фруктів та овочів?
Цей ніж – найменший і найкоротший із усіх кухонних. Він служить для очищення фруктів та овочів від шкірки. Також їм можна видалити насіння або вирізати пошкоджену ділянку м'якоті.
Звичайно, для такої роботи довгий ніж не потрібний. Тут більше стане у нагоді максимально компактне і маневрене лезо.
Не варто недооцінювати корисність цього маленького клинка. Ніж для очищення овочів та фруктів – важлива складова так званої "кухарської трійки" (шеф, універсальний та овочевий ніж).